Δείξτε την αγάπη σας στη σύντροφό σας. Το έχει ανάγκη!



Στην περίοδο της εγκυμοσύνης, μία γυναίκα έχει τρομερή ανάγκη να αισθάνεται Γυναίκα και να δέχεται αγάπη και στοργή από τον σύντροφό της. Μην το ξεχνάτε!
Δεν χρειάζεται ένα ακριβό δώρο, μόνο κάποιες απλές κινήσεις…

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ
Ετοιμάστε εσείς το βραδινό σας. Δεν είναι ανάγκη να φτιάξετε γεμιστά ή μουσακά. Ένα απλό φαγητό, που να συμβαδίζει με τις οδηγίες του γιατρού, αρκεί. Εκείνη την ώρα δεν μετρά τόσο η ...gourmet συνταγή, αλλά η κίνησή σας. Στολίστε ακομα και το τραπέζι. Δώστε μια πιο εορταστική ατμόσφαιρα. Έτσι. Χωρίς λόγο. Το χαμόγελό της θα σας ανταμέιψει...

ΜΑΖΕΨΤΕ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ
Δεν είναι μεγάλος κόπος να μαζέψετε τα πιάτα και να τα πλύνετε (αν δεν έχετε πλυντήριο) ή να τακτοποιήσετε λίγο το σπίτι. Ναι, μπορεί να είστε κουρασμένος από τη δουλειά, αλλά να θυμάστε ότι κι εκείνη έχει αρχίσει να «βαραίνει» και όλα της φαίνονται πιο δύσκολα.

ΜΑΣΑΖ
Η πλάτη μίας εγκύου πολλές φορές πονά, όσο δεν φαντάζεστε. Τα πόδια πρήζονται. Το σώμα της αλλάζει. Κάντε της ένα μασάζ. Λίγο στην πλάτη, λίγο στα πόδια…

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ
Αναλάβετε πρωτοβουλίες στη φροντίδα του μεγαλύτερου παιδιού σας. Φτιάξτε του -για παράδειγμα- την τσάντα του σχολείου ή το κολατσιό, που θα πάρει μαζί του. Κάντε το μπάνιο. Γενικά «απαλύνετε» το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις της.

ΨΩΝΙΣΤΕ
Μην αφήνετε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ για εκείνη. Δεν είναι εύκολο στην κατάστασή της ούτε να σηκώνει βάρος ούτε να συνωστίζεται σε τέτοια μέρη.
Επίσης, μπορείτε να της κάνετε ένα δώρο. Κάτι ανάλογο με την οικονομική σας δυνατότητα. Και σε αυτήν την περίπτωση, η κίνηση μετράει.

ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ
Μην ξεχνάτε να της λέτε ότι είναι όμορφη. Προσπαθήστε να της ανεβάσετε την ψυχολογία. Από τη μία, οι ορμόνες, από την άλλη, οι αλλαγές στο σώμα της, την έχουν κάνει να μην θέλει να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Ήρθε η ώρα να της πείτε αυτό, που βλέπετε. Όχι μόνο με τα μάτια, αλλά κυρίως με την καρδιά σας!